گروه تولیدی صنعتی مارال پخت با نام تجاری مارال فعالیت خود را با اهداف تولید دستگاههای پخت نان سنتی و نانهای فانتزی، حجیم، نیمهحجیم و شیرینیجات دستگاههای فر طبقهای، فر گردان، دستگاه دوار لواش، دستگاه تونلی بربری و تافتون و لواش نرم و نام خشک بلوری، سنگک دستگاه تونلی باگت و تست
معرفی دستگاه ها
۱) فرهای طبقهای ۸، ۱۰، ۱۶، ۲۰، ۲۴ سینی مخصوص نانهای حجیم و نیمهحجیم به صورت حرارت غیرمستقیم بوده.
2) فرگردان با سیستم بخار مخصوص پخت نانهای حجیم و نیمهحجیم، نان تست مک دنالد، نان کروسال و انواع نانها
3) فر گردان بدون سیستم بخار مخصوص شیرینیجات کیک و کلوچه، بیسکویت، نان روغنی و خشک پزی فر تونلی بخاردار = نیمهاتوماتیک با ابعاد مختلف مخصوص نانهای حجیم باگت تست و تافتون بالای ۸۰۰ گرم با حرارت غیرمستقیم و (تشعشی)
4) فر تونلی مخصوص نان لواش نرم اتوماتیک و نیمهاتوماتیک تولید ۲۰۰۰ تا ۶۴۰۰ قطعه نان در هر شیفت کاری تولید میکند.
فر تونلی حرارت غیرمستقیم: اتوماتیک، نان خشک بلوری
فر تونلی ریزشی چند منظوره: اتوماتیک با حرارت غیرمستقیم
5) فر دوار مخصوص نان لواش، تافتون، بربری به ابعاد ۸۰/۱ تا ۲۰/۳ به صورت مستقیم و غیرمستقیم.
فر دوار سنگک ریگی و چُدنی به ابعاد مختلف پهنکن خمیر اتوماتیک و نیمهاتوماتیک کشوئی (همیار شاطر)